post

Béčko Čechie porazilo Pragu 1:0 a je blízko postupu. Áčko zápas nezvládlo

Áčko i béčko Čechie Uhříněves čekal v uplynulém víkendu zápas na půdě týmu TJ Praga. Naše týmy se ale vracely s opačnými pocity – zatímco áčko prohrálo 0:2, béčko vyhrálo 1:0.

TJ Praga – Čechie Uhříněves 2:0

Branky: 73. Jaroš z pen., 78. Dohnal
Sestava: Beránek – Bobek, Podvín, Kovařík, Cabrnoch – Sobota (86. Jevčák), Vaněk, Hrubý M. , Boubín, Rákosník (71. Klégr) – Mazanec

Na nekvalitním terénu bylo od úvodních minut jasné, že diváci neuvidí vzrušující utkání plné šancí a krásných fotbalových momentů. To se bohužel vyplnilo.

V prvním poločase si každý tým připsal jednu šanci. Domácí zásluhou dorážky a my po standardní situaci, kterou se štěstím zlikvidoval brankář Pragy. Výsledek 0:0 byl tak logickým vyústěním.

Nastolené tempo pokračovalo i ve druhém dějství. Po další standardce hlavičkoval Matěj Hrubý, mířil ale těsně nad. Dalo se říct, že zápasu vládly pozorné defenzivy.

V 73. minutě ale přišel rozhodující moment celého utkání. Tím se nakonec bohužel stala sporná penalta pro domácí. Tu proměnil Jaroš a Praga vedla 1:0.

O pět minut později se po smolných odrazech v našem pokutovém území prosadili domácí znovu. Ani riskantní hra v závěru nám gól nepřinesla a tak jsme bohužel prohráli 0:2.

Tabulku a statistiky 1. A. třídy najdete ZDE>>

TJ Praga C – Čechie Uhříněves B 0:1

Branky: 38. Rákosník
Sestava:
Třešňák M. (25. Třešňák J.) – Hančl, Bobek, Fabián, Dvořák (88. Hlava) – Klégr, Hrubý M., Fehrens, Janda, Cabrnoch – Seniv (19. Rákosník)

Den po utkání áčka se na půdě „Pragovky“ představilo naše béčko a v prvním poločase muselo řešit dvě nepříjemnosti. Kvůli zdravotním problémům jsme totiž museli hned dvakrát střídat.

Ve 38. minutě ovšem přišla také radost, když se gólově prosadil Kuba Rákosník. Jak se později ukázalo, šlo o jediný a tím pádem rozhodující branku celého utkání.

Naše defenziva totiž pracovala velice pozorně a zodpovědně, šancí tak příliš k vidění nebylo. Proto jsme odvezli důležité tři body. Díky tomu jsme velmi blízko postupu z druhé třídy.

Tabulku a statistiky 2. třídy najdete ZDE>>