post

Áčko Čechie remizovalo v Ďáblicích 2:2. Béčko prohrálo v Malešicích

A tým Čechie Uhříněves má za sebou další těžký venkovní duel, na půdě Ďáblic nakonec remizoval 2:2. Již mistrovské béčko pak prohrálo na hřišti Malešic.

SK Ďáblice – Čechie Uhříněves 2:2

Branky: 50. a 70. Kropík – 30. Boubín, 88. Mazanec z pen.
Sestava: Beránek – Bobek, Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv (74. Klégr), Vaněk, Fehrens , Boubín, Rákosník (57. Stonawski) – Mazanec

Utkání na půdě Ďáblic bylo od začátku velmi vyrovnané a nabídlo spoustu fotbalové kvality. Zatímco domácí se snažili více držet míč, my hrozili z rychlých protiútoků či křídelních akcí.

V prvním poločase byla nicméně nouze o velké brankové příležitosti. Gólové sucho protrhl Milan Boubín, jenž si našel míč na hranici velkého vápna a vypálil nechytatelně k tyči.

Těsně před poločasem se ještě do velké šance hnal Toby Mazanec, který dokonce již překonal i domácího brankáře, ale míč nakonec odstranil na roh jeden z obránců. Poločas skončil 1:0 pro nás.

Do druhého poločasu ale vstoupily Ďáblice o dost lépe než náš tým a zatlačily nás. V 50. minutě se dočkaly zaslouženého vyrovnání a to ještě nebylo všechno.

V 70. minutě využili domácí standardku a zápas dokonce otočili na svou stranu. Tento moment nás konečně probral a začali jsme být mnohem aktivnější. Brzy přišly šance.

Bohužel jsme velké příležitosti neproměnili a vyrovnání se dočkali až v závěru díky penaltě, kterou proměnil Toby Mazanec.

V nastavení jsme ještě trefili břevno, ale musíme zároveň uznat, že za výkon ve druhém poločase jsme si vyhrát nezasloužili a remízu musíme brát.

Tabulku a statistiky 1. A. třídy najdete ZDE>>

AFK Malešice – Čechie Uhříněves B 4:1

Branky: 50. a 72. Burian, 57. Ostolosh, 75. Hottek – 1. Rákosník
Sestava:
Třešňák J. – Dvořák, Hlava, Fabián, Procházka (46. Kaněra) – Šindelář, Klégr, Šmějkal, Beránek (46. Kovač), Stonawski – Rákosník (46. Štěpánek)

Béčko Čechie jelo na půdu Malešic s vědomím jistého prvního místa a postupu do vyšší soutěže. Proto se naskytla šance i pro méně vytěžované hráče či mladší kluky.

Hned v 1. minutě poslal náš tým do vedení Kuba Rákosník, celkově jsme ale tahali za kratší konec provazu. To se potvrdilo ve druhém poločase, kdy domácí výsledek otočili.

Tabulku a statistiky 2. třídy najdete ZDE>>