post

Áčko zničilo Hrdlořezy, pak padlo v Chabrech. V sobotu odehraje poslední zápas

A tým Čechie Uhříněves si připsal z posledních dvou zápasů jednu jasnou výhru, ale bohužel také jednu těsnou prohru. Nyní naše muže čeká poslední kolo proti Dolním Počernicím.

Čechie Uhříněves – Hrdlořezy 8:0

Branky: 15. Cabrnoch, 27. a 87. Mazanec, 46. a 78. Podvín, 56. Hrubý P., 59. Rákosník, 72. Seniv
Sestava: Třešňák M. – Bobek, Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv, Cabrnoch (52. Rákosník), Fehrens , Boubín (72. Beránek), Vacek (46. Kurka) – Mazanec

Áčko bylo na domácí půdě proti Hrdlořezům jasným favoritem a to také potvrdilo. Ačkoliv jsme v prvním poločase několik šancí neproměnili, v tom druhém jsme se rozjeli již naplno.

Výsledkem bylo 8 gólů v síti soupeře a ještě několik neproměněných šancí. Naopak celkem s přehledem jsme udrželi čisté konto.

Výhra s Hrdlořezy pro naše áčko znamenala definitivní jistotu třetího místa.

Dolní Chabry – Čechie Uhříněves 2:1

Branky: 16. Palma, 38. Jírovec z pen. – 73. Seniv
Sestava: Jevčák – Bobek (46. Fiala), Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Seniv, Cabrnoch (52. Kurka), Fehrens, Klégr (71. Beránek), Stonawski (59. Rákosník) – Mazanec

Během uplynulého víkendu čekal náš tým mnohem těžší zápas. Jeli jsme totiž na půdu čtvrtých Dolních Chaber a navíc jsme se museli popasovat s některými absencemi.

Úvod zápasu byl velmi vyrovnaný, po naší chybě jsme nicméně domácím nabídli vedení na zlatém podnose. Soupeř navíc zvýšil z penalty na 2:0 a nevypadalo to s námi dobře.

Ve druhém poločase jsme ale předvedli úplně jiný výkon a byli jasně lepším týmem. Po hezké akci snížil na 1:2 Roman Seniv a stejný hráč o chvíli později trefil břevno.

Soupeře jsme tlačili a dokázali jsme si vypracovat další příležitosti, bohužel jsme je nedokázali proměnit. Proto jsme nakonec na půdě Chaber padli 1:2.

Poslední zápas s Počernicemi

V sobotu 18. června od 10:30 odehraje naše áčko poslední zápas a úspěšnou sezonu bude chtít zakončit vítězstvím. Proti budou Dolní Počernice, které jsme na podzim porazili těsně 1:0.

Přijďte podpořit náš tým v posledním zápase sezony!