post

Letní kemp přípravek v plném proudu! Kemp žáků se vydařil na výbornou

První týden v srpnu v Uhříněvsi tradičně patří Letnímu kempu. V roce 2022 se přidal ještě poslední červencový týden. Jedna z akcí je tak již úspěšně za námi, druhá právě probíhá!

Od pondělí 25. července do pátku 29. července proběhl v areálu Čechie Uhříněves letní kemp pro žáky, tedy děti narozené v letech 2008 až 2011. Kempu se zúčastnilo 25 dětí.

Trenéři se všem účastníkům po celý týden s radostí věnovali, což se odrazilo na spokojenosti a nadšení dětí. Ty si vyzkoušely nejen mnoho fotbalových dovedností, ale dostalo se také na všesportovní průpravu, specifická cvičení nebo dokonce taneční fotbalový aerobic. Atmosféra byla výborná a i přes velká horka si všichni letní kemp maximálně užili.

V pondělí 1. srpna se zase ve sportovním středisku Čechie hlásili mladší fotbalisté a fotbalistky, konkrétně ročníků 2012 až 2018. Celkem se na prvním srazu objevilo přes 80 dětí.

Aktuálně probíhá druhý den letního kempu přípravek a mladších, nicméně už nyní se dá říct, že půjde opět o povedenou akci. Budeme si držet palce, ať nám vydrží příjemné počasí a dobrá nálada!