post

Dva zápasy bez prohry. Áčko porazilo Kolovraty, z ČAFC přivezlo bod

A tým Čechie Uhříněves má za sebou tři kola pražského přeboru s vyrovnanou bilancí 1-1-1. Na úvodní prohru z Podolí dokázalo správně zareagovat a z následujících dvou zápasů bralo čtyři body.

Čechie Uhříněves – Sokol Kolovraty 1:0

Branky: 92. Vaněk
Sestava: Jevčák – Vácha, Podvín, Bobek, Hrubý P. – Heteš (62. Cabrnoch), Hrubý M., Vaněk (93. Študent), Mazanec (79. Chadim), Seniv (93. Tran Huy) – Blažek (62. Peterka)

V sobotu 13. srpna hostilo áčko Čechie Uhříněves v místním derby Sokol Kolovraty, třetí tým uplynulé přeborové sezony. Soupeře jsme se ale nezalekli a hrál se vyrovnaný duel.

Po závěrečném hvizdu jsme dokonce slavili tři body. V nastavení se totiž trefil záložník Michal Vaněk a jelikož jsme přidali pevnou defenzivu, Kolovraty jsme porazili 1:0.

ČAFC Praha – Čechie Uhříněves 1:1

Branky: 41. Štěpánek – 58. Peterka
Sestava: Jevčák – Vácha, Podvín, Bobek, Hrubý P. – Heteš (50. Cabrnoch), Hrubý M., Vaněk, Mazanec (46. Chadim), Seniv (46. Peterka) – Blažek (89. Tran Huy)

V neděli 21. srpna jsme pak zajeli na půdu ČAFC Praha. Vzhledem k vytrvalým dešťům se hrálo na náročném terénu a spíše než fotbal tak viděli fanoušci boj.

Domácí byli v prvním poločase důraznější a zaslouženě se ujali vedení 1:0. Ve druhém poločase jsme nicméně zabrali a po krásné akci vyrovnali na 1:1. Tak také zápas skončil.

V extrémně vyrovnané soutěži jsme tak nyní se čtyřmi body po třech zápasech na 9. místě tabulky se skóre 2:2. V příštím utkání hostíme v sobotu od 10:30 Přední Kopaninu.