post

Áčko Čechie dostalo lekci od Kopaniny. Béčko jasně porazilo Hostivař

Rozdílné zápasy prožily A tým a B tým Čechie Uhříněves. Áčko totiž na domácí půdě podlehlo vysoko Přední Kopanině, naopak béčko jasně vyhrálo nad rezervou Hostivaře.

Čechie Uhříněves – Přední Kopanina 0:5

Branky: 13. Podvín vlastní, 39. a 51. Ptáček, 42. a 45. Mejdr
Sestava: Beránek – Cabrnoch (46. Študent), Podvín, Bobek, Hrubý P. – Heteš (70. Dvořák), Hrubý M., 73. Chadim, Vaněk, Seniv (46. Janda) – Peterka

Zápas, na který bude náš tým chtít brzy zapomenout. Hlavně v prvním poločase jsme totiž hostům z Přední Kopaniny nestačili a byli, jak se říká, všude druzí.

Poločasový výsledek 0:4 byl pro domácí Čechii přece jen trochu krutý, protože jsme za stavu 0:2 a 0:3 měli obrovské šance. Jenže jsme je neproměnili a dostali tak lekci z produktivity.

Ve druhém dějství se hrál již mnohem vyrovnanější duel, ale naše příležitosti zůstaly opět neproměněny, zatímco Kopanina se ještě jednou trefila.

Konečný výsledek 0:5 je tak nepříjemnou přeborovou fackou, ze které se ovšem věříme vzpamatujeme hned v dalším utkání v Kralovicích.

Hodnocení Martina Kovaříka: „Zápas se mi těžko hodnotí. Naše mladé družstvo dostalo lekci od špičkového družstva této soutěže. Věříme, že našim mladým hráčům tento zápas mnoho ukázal a vezmou si z něj ponaučení do dalších těžkých zápasů v soutěži a mužstvo se ještě více zocelí.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

Čechie Uhříněves B – SK Hostivař B 4:1

Branky: 12., 23. a 47. Rákosník, 73. Sobota – 49. Turek
Sestava:
Třešňák J. – Dvořák, Hlava, Presl, Hančl – Vosáhlo (46. Vacek), Študent, Zbořil (82. Štěpánek), Janda, Kurka (40. Sobota) – Rákosník (65. Fajt)

Béčko Čechie naopak mohlo slavit druhou výhru v řadě, když po velké otočce na půdě Hájů znovu nastřílelo čtyři branky. Tentokrát ale inkasovalo pouze jednou.

Hrdinou zápasu se stal náš útočník Kuba Rákosník, jenž zaznamenal hattrick. Na 1:3 sice brzy po přestávce snížil hostující Michal Turek, ale konečné slovo jsme měli opět my.

V 73. minutě totiž zvýšil Filip Sobota pěknou střelou na 4:1 a tímto výsledkem již zápas skončil.

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>