post

A tým Čechie vyhrál podruhé v řadě. Béčko nestačilo na Klánovice

Áčko Čechie Uhříněves potvrdilo domácí výhru proti Hostivaři i na venkovním hřišti. Na půdě Radotína zvítězilo 2:0. Naopak béčko prohrálo v Klánovicích 2:4.

SC Radotín – Čechie Uhříněves 0:2

Branky: 6. Seniv, 35. Peterka
Sestava: Jevčák – Bobek, Chadim, Kovařík, Hrubý P. (46. Cabrnoch) – Aust, Seniv, Mazanec (81. Heteš), Podvín, Nguyen (66. Vácha) – Peterka

Áčko jelo po výhře nad Hostivaří na půdu Radotína, který po změně trenéra triumfoval dokonce dvakrát v řadě, navíc naposledy nastřílel 5 branek rezervě Motorletu Praha.

Náš tým ovšem od začátku pozorně bránil a domácí do šancí nepouštěl. Z brejků jsme naopak hrozili. Už v 6. minutě skóroval po úniku Roman Seniv. Na něj po pěkné akci navázal ve 35. minutě Adam Peterka, jenž se prosadil po centru na přední tyči.

Do poločasu ještě mohl skóre navýšit Toby Mazanec, brankář domácích ho ale vychytal. Proto se šlo do kabin za našeho vedení 2:0.

Ve druhém dějství se obrázek příliš nezměnil. Domácí si přesto vypracovali jednu obrovskou šanci, brance ale zabránil gólman Kuba Jevčák a obětavost našich obránců.

Jinak jsme byli v obraně velmi pozorní a naopak mohli udeřit z nadějných protiútoků, ovšem šance jsme nedotáhli. Přesto jsme po závěrečném hvizdu slavili cenné vítězství 2:0.

Hodnocení Martina Kovaříka: „Vstup do utkání se nám vydařil díky vstřelené brance. Celý tým zahrál výborně v defenzivě a domácí nepouštěl do žádných velkých šancí. Navíc jsme přidali druhou branku a do šaten odcházeli s dvoubrankovým náskokem. Druhý poločas jsme již hru kontrolovali a přes některé příležitosti domácích utkání dovedli do vítězného konce. Pro nás velmi cenné body.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

FK Klánovice – Čechie Uhříněves B 4:2

Branky: 17. a 71. Tvrzický, 46. a 81. Mirovský – 5. a 45. Fajt
Sestava:
Třešňák J. – Dvořák, Hlava, Presl, Hančl – Fiala, Zbořil (70. Vacek), Fabián, Tran Huy Nam, Rákosník (70. Štěpánek) – Fajt

Béčko Čechie prožilo na půdě Klánovic vynikající start zápasu, když se již v 5. minutě prosadil Jirka Fajt. Domácí bohužel odpověděli o dvanáct minut později.

Těsně před poločasovou pauzou vrátil vedení na naší stranu opět Jirka Fajt. Jenže ihned po nástupu na hřišti skórovali naopak domácí a stav byl znovu nerozhodný.

V poslední dvacetiminutovce ukázali hráči Klánovic o něco více, proto si nakonec došli pro tři body. Náš tým opět nepředvedl špatný výkon, ale bohužel odjel s porážkou.

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>