post

Starší dorost porazil v derby Kolovraty 4:2. V soutěži zůstává stoprocentní

Výborný start do sezony má za sebou starší dorost Čechie Uhříněves. Naši fotbalisté zatím sbírají pouze výhry, naposledy porazili v zajímavém zápase sousední Sokol Kolovraty 4:2.

Starší dorost Čechie Uhříněves načíná druhou plnohodnotnou sezonu v pražské I. A třídě. V minulém ročníku skončil na 6. místě. Tentokrát chce své postavení vylepšit.

Úvodní část sezona dorostencům vyšla na výbornou. A to přesto, že byla kvůli odhlášení Březiněvsi ze soutěže nakonec anulována naše první jednoznačná výhra 12:0.

Nejstarší mládežnický tým Čechie nicméně dokázal vyhrát i všechny následující utkání. Postupně porazil Junior Praha (2:1), ČAFC Praha (5:3), Slavoj Podolí (4:0), Spartak Kbely (7:0) a Sokol Kolovraty (4:2).

Právě Kolovraty jsou aktuálně lídrem tabulky, když mají o bod více než náš tým. Jenže také o dva odehrané zápasy více. Pouze Čechie Uhříněves je v tuto chvíli stoprocentním týmem.

Nejlepším střelcem celé soutěže je aktuálně také hráč Čechie Uhříněves – útočník Jan Kopřiva, jenž nasázel zatím 10 branek. Budeme klukům držet palce, aby ve své sérii pokračovali.

Jedinou soutěžní prohru tým zaznamenal v dorosteneckém poháru. Tam sice nejdřív v 1. kole zničil sousední Čechii Dubeč (13:2), ale pak podlehl Unionu Vršovice (0:3).