post

Zimní ligu mladších žáků vyhrál Český Brod. Druhý skončil Vestec, třetí FA Praha

Zimní liga mladších žáků, kterou pořádá klub SK Čechie Uhříněves ve spolupráci s MČ Praha 22, měla v neděli na programu finálové boje o umístění. Přítomní diváci si tak mohli užít spoustu zajímavých zápasů. Ve finále nakonec zvítězil Český Brod, jemuž předal zlatý pohár starosta Tomáš Kaněra.

Nejdříve byly na programu duely o 7. a 5. místo. Zápas mezi Čechií Uhříněves U12 a Prague Raptors o sedmou příčku dospěl až do pokutových kopů po remíze 5:5. Napětí se dalo krájet. Nakonec byli šťastnější mladí fotbalisté Prague Raptors.

Utkání o páté místo bylo nakonec jasnou záležitostí. Domácí SK Čechie Uhříněves porazila Hostivař jednoznačně 14:1.

Následovaly zápasy o příčky nejvyšší. V boji o bronzové umístění se utkal druhý tým Hostivaře a FA Praha. Po zajímavém průběhu mohli slavit hráči Fotbalové akademie po výhře 6:3.

Třešničkou na dortu bylo pochopitelně finále, do kterého se probojovaly Český Brod a Viktoria Vestec. Českobrodští fotbalisté si šli pro zlatý pohár od prvních minut a nakonec triumfovali 8:3.

Na slavnostním vyhlášení tak hráči Českého Brodu převzali zlatý pohár, diplom a další ceny z rukou starosty MČ Praha 22 Tomáše Kaněry. Pro stříbrný pohár si přišli fotbalisté Viktorie Vestec, bronzový náležel hráčům FA Praha.

Tradiční zimní liga mladších žáků v Uhříněvsi se opět vydařila na výbornou.