post

Nepovedený víkend mužů Čechie. Áčko nestačilo doma na ČAFC, béčko na Háje

Zatímco v prvním jarním kole mohly seniorské týmy Čechie Uhříněves slavit cenná vítězství, tentokrát se jim nezadařilo. Áčko prohrálo na domácí půdě s ČAFC Praha těsně 0:1, béčko pak nestačilo na rezervu Háje JM.

Čechie Uhříněves – ČAFC Praha 0:1

Branky: 32. Huňka
Sestava:
Jevčák – Aust (69. Vácha), Hrubý M., Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Blažek (76. Tran Huy Nam), Vaněk, Chadim, Mazanec (46. Sarkisyan) – Peterka

Smolný zápas odehrálo áčko Čechie proti ČAFC Praha. Úvodní čtvrthodina nám vyšla na výbornou, bohužel jsme naše šance neproměnili. Poté se hra vyrovnala a ve 32. minutě udeřili hosté.

Ještě do poločasu jsme mohli vyrovnat, proti byl ovšem výborný hostující brankář. A v tomto směru pokračovalo i druhé dějství.

Tým ČAFC poctivě bránil a my se nedokázali prosadit. Přesto jsme si nakonec dvě slušné pozice ke skórování připravili, bohužel jsme nemířili přesně. Zápas tak rozhodl jediný gól.

Hodnocení Martina Kovaříka: „Věděli jsme, že to bude důležitý zápas, ve kterém jsme chtěli uspět. V úvodní čtvrthodině jsme se dostali do několika šancí, ale bohužel jsme je neproměnili. Pak se hra vyrovnala a asi po půlhodině hry se soupeř dostal do vedení. Od té chvíle si vývoj zápasu zkušeně pohlídal a došel si pro tři body.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

Čechie Uhříněves B – FC Háje JM B 1:4

Branky: 3. Cabrnoch – 25. a 27. Kostka, 55. Ondrášek, 57. Rákosník vlastní
Sestava:
Třešňák – Dvořák, Presl, Hlava (30. Seniv), Loukotka (30. Vosáhlo) – Cabrnoch, Nguyen Dinh Nam, Študent (57. Klégr), Tran Huy Nam, Stonawski (62. Sobota) – Rákosník (77. Seniv)

Béčko začalo proti Hájům skvěle, když se hned ve třetí minutě prosadil Honza Cabrnoch. I nadále byli naši hráči aktivnější, ale soupeř se postupně dostal do hry a začal také hrozit.

To se potvrdilo a Háje dokonce předvedly nebývale rychlou otočku, když se hostující Radomír Kostka prosadil dvakrát v rozmezí dvou minut. Výsledkem 1:2 také poločas skončil.

Druhá polovina našemu týmu příliš nevyšla a hosté dokázali vstřelit ještě dvě branky. Nakonec z toho tak byla jasná výhra béčka Hájů v poměru 4:1.

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>