post

Áčko Čechie těsně prohrálo na Kopanině, béčko remizovalo v Hostivaři

A tým Čechie Uhříněves čekal o víkendu jeden z nejtěžších zápasů pražského přeboru, když se představil na půdě Přední Kopaniny. Náš tým sice nakonec prohrál 0:2, ale klidně mohl bodovat. Béčko tentokrát remizovalo 2:2 na hřišti Hostivaře B.

Přední Kopanina – Čechie Uhříněves 2:0

Branky: 59. Razetto z pen., 85. Vott
Sestava:
Beránek – Hrubý M., Podvín, Kovařík, Hrubý P. – Blažek (61. Sarkisyan), Vaněk, Chadim, Študent (61. Tran Huy Nam), Aust (61. Mazanec) – Peterka

Áčko Čechie Uhříněves na půdě Přední Kopaniny dlouho vzdorovalo. Vzhledem k těžkému terénu se hrálo bojovné utkání, ve kterém dlouho dominovaly obrany.

Domácí se přesto během prvního poločasu dostali do dvou slibných šancí, ani jednu ovšem Dominik Vott nevyužil. My zase měli velkou smůlu při střele Petra Študenta, která orazítkovala břevno.

Po bezbrankovém poločase jsme mohli jít do vedení, bohužel nás podruhé v utkání zastavilo břevno, tentokrát po střele Tomáše Podvína.

V 59. minutě pak přišel zlomový moment celého utkání. Domácí dostali z našeho pohledu přísně odpískanou penaltu a tu proměnil Sebastian Razetto.

Od této chvíle ukázala Kopanina velkou zkušenost a do větších šancí nás již nepustila. Když jsme v závěru zkusili hru „vabank“, z brejku jsme dostali gól na 2:0 a bylo definitivně hotovo.

Hodnocení Martina Kovaříka: „Na soupeře jsme se dobře připravili a věděli jsme, že se bude hrát na těžkém terénu. Takže to žádná fotbalová lahůdka pro oko fanouška nebyla. Měli jsme fotbalovou smůlu, když jsme dvakrát trefili brankovou konstrukci. Domácí se dostali do vedení po úspěšné exekuci pokutového kopu a nám nezbývalo nic jiného, něž to více otevřít a pokusit se o vyrovnání. To domácí zkušenou hrou nedopustili, navíc přidali i druhou branku, která definitivně rozhodla o jejich vítězství.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

SK Hostivař B – Čechie Uhříněves B 2:2

Branky: 1. Chadt, 93. Žáček – 24. Stonawski z pen., 64. Seniv
Sestava:
Třešňák – Dvořák, Hančl, Presl, Vosáhlo (46. Vacek) – Cabrnoch, Nguyen Dinh Nam (76. Procházka), Sobota, Klégr, Seniv – Stonawski

Béčko Čechie prožilo na hřišti Hostivaře hororový start, když inkasovalo v první minutě. Poté se ale naši hráči zvedli a rychle převzali otěže zápasu. Ve 12. minutě domácí brankář s velkým štěstím unikl vyloučení, když jako poslední hráč fauloval před pokutovým územím.

Ve 24. minutě byl po dalším faulu nařízen pokutový kop, který Jarda Stonawski proměnil a vyrovnal na 1:1. Tímto výsledkem poločas skončil.

V 64. minutě jsme se po dobré práci Romana Seniva dostali do vedení a to jsme mohli v závěru z brejků pojistit. Jenže nestalo se. A v 93. minutě přišel trest, když domácí vyrovnali po rohovém kopu.

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>