post

A tým Čechie potřetí v řadě remizoval. Béčko zdolalo druhé Klánovice 1:0

Třetí remízu v řadě si připsalo během uplynulého víkendu áčko Čechie Uhříněves, kdy se doma rozešlo smírně s Radotínem. To béčko po minulých prohrách zabralo a porazilo favorita z Klánovic.

Čechie Uhříněves – Olympia Radotín 0:0

Sestava: Jevčák – Bobek (46. Cabrnoch), Chadim, Kovařík, Hrubý M. – Aust, Vaněk, Podvín, Blažek, Hrubý P. – Peterka (76. Študent)

Velká šance našeho týmu přišla hned v úvodních minutách, kdy se objevil sám před hostujícím brankářem Michal Vaněk, ale zakončit nedokázal. Na dlouhou dobu šlo o poslední příležitost.

V prvním poločase se totiž hrálo primárně mezi vápny. Radotín zvolil hlubší obranný blok, do kterého jsme se nedokázali příliš dostávat. Ani my ovšem soupeři šance nenabízeli. Půle tak skončila 0:0.

Ve druhém dějství se hra přece jen rozhýbala a především v posledních dvaceti minutách se hrálo doslova nahoru dolů. Hosté si občas vytvořili závar ve vápně, skórovat jsme ale mohli spíše my.

Nejdříve skončila těsně vedle střela Martina Blažka, poté se předvedl proti střele Tomáše Podvína hostující gólman. Gól jsme nedali ani z další velké šance, kdy jsme postupovali sami na brankáře.

Proto skončilo utkání bohužel bez branek.

Hodnocení Martina Kovaříka: „Utkání se odehrálo ve vysokém tempu, protože Radotín se snaží hrát hodně běhavý fotbal. Celkově to bylo dost soubojové bez vážnějších šancí. Naši největší jsme bohužel neproměnili hned v úvodu zápasu. Hosté se k žádné vyložené příležitosti ani nedostali, a tak zápas dospěl k bezbrankové remíze, což bereme jako naši ztrátu.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

Čechie Uhříněves B – FK Klánovice 1:0

Branky: 34. Mazanec
Sestava:
Beránek – Dvořák, Hančl, Presl, Cabrnoch – Stonawski (65. Fajt), Sobota, Klégr, Tran Huy Nam (65. Nguyen), Sarkisyan – Mazanec (86. Loukotka)

Béčko Čechie Uhříněves přivítalo po dvou prohrách na domácí půdě druhá Klánovice. Od začátku se hrál velmi rychlý a kvalitní fotbal z obou stran.

Ve 34. minutě jsme dokázali využít menší územní převahu, když skóroval Toby Mazanec. Vedením 1:0 také skončil první poločas.

Klíčovým momentem v tom druhém se stala penalta, kterou v 59. minutě dostali k dispozici hosté. Jenže brankář Daniel Beránek hráče Klánovic vychytal a udržel nás ve vedení.

Díky pozorné obraně jsme nakonec soupeři nedovolili ani jednu vstřelenou branku, a proto jsme mohli slavit výhru 1:0.

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>