post

A tým Čechie hrál s Vyšehradem nerozhodně 1:1, béčko prohrálo 1:3

Nevydařený víkend mají za sebou seniorské týmy SK Čechie Uhříněves. Áčko na domácí půdě nedokázalo ani přes velkou převahu porazit Vyšehrad, béčko pak prohrálo s Partisanem 1:3.

Čechie Uhříněves – Slavoj Vyšehrad 1:1

Branky: 35. Vaněk – 19. Kubies
Sestava:
Beránek – Hrubý M., Podvín, Chadim, Hrubý P. – Aust, Vaněk, Kovařík, Tran Huy Nam, Peterka (83. Sarkisyan) – Blažek (46. Seniv)

V prvních minutách zápasu se hrálo převážně mezi vápny a příliš šancí jsme neviděli. V 19. minutě se hosté dostali šťastně do vedení, když skórovali přímo z rohového kopu.

Ihned vzápětí jsme šli sami na brankáře, ale stoprocentní šance zůstala neproměněna. Ve 35. minutě nám podobně jako Vyšehradu pomohli i štěstí, tečovaná střela skončila v síti – 1:1.

Ve 41. minutě šli hosté do deseti, když útočník Jiří Heřman vulgárně urazil hlavního rozhodčího. Poločas skončil výsledkem 1:1.

Druhé dějství se neslo v duchu naší obrovské převahy, gól jsme ovšem dát nedokázali. Ani ze střel z dálky ani ze závarů ve vápně. Proto jsme brali jen bod.

Hodnocení Martina Kovaříka: „Vypadlo nám v týdnu několik hráčů, a tak jsme věděli, že proti soupeři, který bude bojovat o co nejlepší výsledek, to budeme mít hodně těžké. Nechali jsme si dát hodně laciný gól a až potom jsme se dostali do hry. Přesilovku jsme měli využít, sice jsme Vyšehrad zatlačili, ale druhý gól už nedali. Remíza je tak pro nás ztráta.“

Tabulku a statistiky pražského přeboru najdete ZDE>>

Čechie Uhříněves B – Partisan Prague 1:3

Branka: 7. Vacek – 38., 45. a 78. Vágner
Sestava: Štěpánek – Dvořák (44. Vosáhlo), Hančl, Presl (67. Hlava), Loukotka – Stonawski, Klégr, Sobota, Nguyen, Sarkisyan (80. Procházka) – Vacek

Béčku se proti Partisanu povedl vstup do utkání, když se hned v 7. minutě po pěkné akci prosadil Petr Vacek. Naši hráči byli nadále aktivní a mohli klidně skóre navýšit.

Postupně se ale do šancí začali dostávat také hosté a minimálně dvakrát při nás stálo velké štěstí. Zároveň je potřeba ocenit výborné zákroky brankáře Šimona Štěpánka.

Ve 38. a 45. minutě se už ale hosté nemýlili, konkrétně kapitán Martin Vágner. Partisan tak skóre do poločasu otočil a vedl 2:1.

Druhý poločas začal stoprocentní šancí našeho týmu bohužel zůstala neproměněna. Dál se hrál nicméně otevřený ofenzivní fotbal se šancemi na obou stranách. Ta největší možná pro náš tým přišla v 59. minutě, kdy jsme po jasném faulu dostali výhodu penalty. Tu ovšem neproměnil Juriy Sarkisyan neproměnil.

V 78. minutě dokázal završit hattrick hostující Vágner a dal výsledku definitivní podobu. Partisan vyhrál 3:1 a výrazně si pomohl v boji o záchranu.

Tabulku a statistiky 1. B. třídy najdete ZDE>>