post

V Uhříněvsi proběhl dětský den. Náš klub připravil pro děti zábavný program

V sobotu 3. června proběhl v Uhříněvsi dětský den, který organizovala MČ Praha 22. Klub SK Čechie Uhříněves se celé akce také aktivně zúčastnil a pomohl vytvořit zajímavý program pro všechny návštěvníky.

Dětský den s IZS přilákal v sobotu mnoho návštěvníků. „Přispělo tomu krásné počasí a teď už mohu říct, že i zajímavý program, který byl od začátku koncipován nejen pro ty nejmenší, o jejichž zábavu se z pódia starali celé odpoledne moderátoři z KOUZELNÉ ŠKOLKY Majda a Petr, Zlobidla s.r.o., ATS Domino a další, ale z prostoru pod pódiem také místní spolky a organizace. Šlo o jejich prezentaci, přesto jim patří velké díky za čas a úsilí, které věnovaly všem dětem,“ popisuje místostarostka MČ Praha 22 Hana Vagenknechtová.

Čechie Uhříněves si na dětském dnu připravila pro všechny zájemce hned několik možných aktivit. Chybět nemohlo fotbalové hřiště se šesti brankami, dále si děti vyzkoušely střelbu na přesnost a také slalomy či kličky na připravené panáky.

Na všechny děti pak rovněž čekala odměna v podobě náramků i nafukovacích balónků SK Čechie Uhříněves a samozřejmě také ve formě sladkostí.

Zájemci se pak u našeho stánku také dozvěděli všechny důležité informace ohledně fotbalu v Uhříněvsi. Mnozí z rodičů a dětí už se tak těší na velký zářijový nábor Čechie.

„Dětský den byl od MČ Praha 22 výborně připravený a i organizace na místě byla zcela bezproblémová. Jsme moc rádi, že jsme se za klub SK Čechie Uhříněves mohli aktivně zapojit a napomohli tak k velmi příjemnému odpoledni pro mnoho dětí i rodičů. Byli jsme až překvapeni, jaký byl o naše aktivity zájem, hřiště bylo po celou akci plné nadšených dětí a námi připravené aktivity si vyzkoušely i ty opravdu nejmenší. Je skvělé, že je v Uhříněvsi o sport a především fotbal evidentně velký zájem,“ shrnuje klubový trenér SK Čechie Uhříněves Tomáš Podvín.

„Na závěr bych chtěl poděkovat všem z našeho klubu, kteří se do organizace zapojili a odvedli skvělou práci,“ doplňuje Podvín.

Informace o velkém zářijovém náboru Čechie najdete ZDE>>