post

Áčko Čechie zahájí přípravu 12. července. Střetne se i s divizními týmy

Fotbalisté A týmu Čechie Uhříněves si nyní užívají zaslouženou dovolenou, již zanedlouho se ale vrátí zpět do akce. Letní příprava začíná áčku i béčku našeho týmu ve středu 12. července.

Letní pauza a následná příprava je tradičně krátká, jelikož první mistrovské zápasy pražského přeboru i I. B třídy jsou naplánovány na víkend 5. – 6. srpna. Proto se hráči áčka a béčka Čechie Uhříněves sejdou poprvé v klubovém areálu již ve středu 12. července.

A tým bude trénovat v domácích podmínkách, od pátku 21. července ho čeká třídenní příměstské soustředění. V rámci přípravy odehraje tým Františka Vitovského čtyři přípravné zápasy.

Hned v prvním střetnutí vyzveme nováčka Divize B – Sokol Hřebeč. Na konci soustředění si zahrajeme proti Libuši a následovat bude znovu zápas proti nově diviznímu týmu, tentokrát si zahrajeme se Sokolem Nespeky. Generálku poté náš A tým odehraje v Poříčanech, jenž hrají středočeský krajský přebor.

B tým bude rovněž trénovat na domácí půdě a stejně jako áčko ho čekají tři tréninky týdně. K tomu si zahraje tři přípravné zápasy. Jisté jsou duely s Modřany a Podolím, třetí utkání je ještě v jednání.

Jak již bylo zmíněno, o víkendu 5. – 6. srpna odehrají oba naše seniorské týmy první mistrovské zápasy sezony 2023/2024. Áčko by mělo začínat na půdě Slavoje Podolí, béčko pak v Ďáblicích.