post

A tým v prvním přípravném utkání remizoval s Nespeky. Béčko porazilo Vinoř

Áčko i béčko Čechie Uhříněves mají za sebou první přátelské zápasy v rámci zimní přípravy. A tým narazil na divizní Nespeky a nakonec remizoval 1:1. B tým zdolal soupeře z vyšší soutěže.

Fotbalisté áčka Čechie Uhříněves měli v nohách první čtyři tréninky týmové přípravy, v prvním přátelském utkání proti Sokolu Nespeky tak byla pochopitelně v určitých pasážích nerozehranost ještě znát. K vidění byly ale i pěkné akce.

Po jedné takové jsme se ostatně dostali do vedení, když Pavel Hrubý vysunul Martina Blažka a ten zakončil samostatný únik přesně. Hosté nicméně ještě do poločasu vyrovnali.

Ve druhém půli viděli přítomní diváci příležitosti na obou stranách, přesto už gól nepadl. Nutno uznat, že divizní soupeř měl ke konci zápasu více ze hry. Utkání skončilo 1:1.

V neděli se v akci představil také B tým Čechie Uhříněves, jenž si to rozdal z Vinoří, týmem z A třídy. Soupeře z vyšší soutěže jsme se nicméně nezalekli a po zajímavém průběhu zvítězili 3:2.

Oba týmy teď pochopitelně čekají další náročné tréninky a přípravné zápasy. První mistrovské zápasy pražského přeboru i I. B třídy jsou naplánovány na víkend 9. a 10. března.