post

Přijď podpořit Čechii! Áčko čeká v sobotu zápas o všechno proti Podolí

Jeden zápas. Tři možné scénáře. Záchrana, baráž, nebo sestup. Tak zamotaný je boj v dolních patrech tabulky pražského přeboru mužů. Přijď v sobotu podpořit náš A tým v zápase o všechno, výkop je naplánován na tradičních 10:30.

Zamotanější vyvrcholení boje o záchranu v pražském přeboru si snad ani nelze představit. Tým Čechie Uhříněves je momentálně na 13. pozici se ziskem 27 bodů. V posledním kole se utká s 15. Slavojem Podolí, který má 24 bodů.

Mezi těmito dvěma celky je Sokol Královice, jenž má shodně jako náš tým 27 bodů. A konečně o dva body více mají Dolní Chabry na 12. pozici. Aby toho nebylo málo, právě Dolní Chabry si to rozdají v posledním kole s Královicemi.

Matematika je to složitá, ale pro náš tým vlastně i jednoduchá. Pokud v sobotu porazíme Podolí, máme šanci na přímou záchranu (pokud Dolní Chabry nevyhrají). Pokud se zrodí remíza, jdeme jistojistě do baráže. A pokud bychom prohráli, sestupujeme do nižší soutěže.

Jde opravdu do tuhého. Proto potřebujeme vaši podporu! Utkání SK Čechie Uhříněves proti AFK Slavoj Podolí startuje v sobotu 15. 6. v 10:30.