post

Mladší žáci vyhráli halový turnaj v Říčanech! Ve finále porazili Pragu 5:0

Mladší žáci Čechie Uhříněves si na závěr podzimní sezony připsali výborný úspěch. Opanovali totiž halový turnaj v Říčanech a odvezli si tak zlatý pohár.

V prvním zápase si kluci na jiný povrch i míč teprve zvykali a také proto to výsledkově nedopadlo. S týmem Pragy nakonec prohráli 0:2.

Věděli jsme, že další zaváhání si již nemůžeme dovolit, pokud chceme ze skupiny postoupit do bojů o finále. A že jsme chtěli, fotbalisté ukázali na hřišti.

Domácí tým Říčan jsme totiž porazili 6:0 a následně jsme jasně 5:0 zdolali také Štěrboholy. Díky tomu jsme postoupili ze druhého místa ve skupině do semifinále.

V boji o finále nás čekaly Dobřejovice a od začátku se hrál hodně vyrovnaný zápas, ve kterém nakonec překvapivě gól nepadl a tak rozhodovaly penalty. Ty jsme zvládli a postoupili!

No a konečně ve finále nás čekala opět Praga… Odveta se vydařila! Soupeře jsme porazili jednoznačně 5:0 a zlatý pohár byl náš.

Jednalo se o ideální zakončení podzimní sezony. V pondělí ještě čekal kluky závěrečný trénink a teď si mohou (věříme, že aktivně!) užívat volno a svátky. Uvidíme se zase v lednu 🙂