post

Mládež Čechie zahájila přípravu. Žáky čeká zimní liga, dorost přátelská utkání

Je to tady! Zimní sezona v Čechii Uhříněves v pondělí odstartovala, na fotbal už se po svátcích těšili fotbalisté a fotbalistky od nejmenších po dorostence. Teď všechny čeká mnoho zápasů a akcí.

V pondělí zahájili zimní přípravu mladší dorostenci. Ti se budou na jarní sezonu pražského přeboru připravovat na domácím hřišti, kde odehrají několik přípravných zápasů.

Ve stejný den se poprvé na hřišti v roce 2020 sešli také starší žáci. Ty čeká během ledna a února kromě přátelských utkání také zimní liga, jež se hraje v Uhříněvsi. Už v neděli 12. ledna se v duelu s Újezdem Praha 4 rozhodne o tom, zda náš tým postoupí mezi čtyři nejlepší, nebo bude bojovat o 5. místo.

V pondělí trénovali rovněž mladší žáci, kteří si zahrají zimní ligu na Šeberově. Čeká je 5 zápasů ve skupině a následný boj o umístění. Přípravu zpestří halový turnaj v Říčanech, který v prosinci náš tým opanoval a odvezl si zlaté medaile.

V tělocvičně zimu zahájili také nejmenší fotbalisté a fotbalistky Čechie Uhříněves. Ve středu si pak lvíčata poprvé v novém roce vyzkouší také venkovní hřiště.

Přípravky v akci

V úterý se pak do tréninku vrhli na umělce v Uhříněvsi hráči všech přípravek, tedy U8, U9, U10 a U11. Na všech byla vidět velká chuť do fotbalu a nasazení tomu odpovídalo.

Nejmladší přípravku čeká ve čtvrtek tělocvična, ostatní budou trénovat opět na hřišti. O víkendech čekají na přípravky různé turnaje a přátelské zápasy.

Konkrétní rozpisy zápasů najdete na stránkách jednotlivých týmů >>