post

Čechie Uhříněves pořádá letní kemp pro děti. Připravený je nabitý program

První týden v srpnu bude v Uhříněvsi patřit dětem všech věkových kategorií. Klub SK Čechie Uhříněves pořádá v termínu od 3.8. do 7.8. fotbalový letní kemp a program je opravdu nabitý!

Letní kemp 2020 navazuje na povedený minulý ročník, kterého se zúčastnilo 50 dětí. Denní program začíná v 8:30 a končí v 17:00.

Děti mají během kempu zajištěna denně tři jídla včetně teplého obědu, samozřejmostí je pitný režim a ovoce po celý den.

Mezi trenéry i známí fotbalisté

Věříme, že letní kemp je pro děti nejen vynikajícím zpestřením prázdnin, ale rovněž je sportovně a především fotbalově posune. Velký důraz klademe na kvalitu tréninků a dostatečný počet kvalifikovaných trenérů.

Vybrané tréninky pak proběhnou pod vedením bývalých ligových hráčů a patronů letního kempu Davida Kalivody, Lukáše Zelenky a Radka Sňozíka, jejichž spolupráce a zapojení na kempu si velice vážíme.

Za včasnou registraci výhodnější cena

Při včasné registraci (do 31.1. 2020) na vás čeká výhodná cena 3 500 Kč. Od 1.2. je cena 4 000 Kč, přihlášky budou uzavřeny po naplnění kapacity. Cena za každé další dítě z rodiny je 3 000 Kč bez ohledu na termín registrace.

V ceně kempu je kromě stravování také uvítací balíček (dres se jménem a míč), odměny či individuální hodnocení každého dítěte. Těšit se můžete také na zpravodajství z kempu.

Všechny podstatné informace včetně programu a přihlášky najdete ZDE >>