post

Čechie Uhříněves pořádá Letní kemp 2021. Program pro děti bude opět bohatý

První týden v srpnu patřil v roce 2020 v Uhříněvsi dětem všech věkových kategorií a stejně tomu bude také v roce 2021. Klub SK Čechie Uhříněves spouští přihlášky na příměstský Letní kemp pro děti.

Letní kemp 2021 navazuje na velmi vydařený minulý ročník, kterého se zúčastnilo 101 dětí od úplně nejmenších až po děti žákovských kategorií. Stejně tomu bude i v tomto roce.

Velká fotbalová akce v Uhříněvsi startuje v pondělí 2. srpna a poběží každý den až do pátku 6. srpna, kdy je v plánu mimo jiné vyhlášení a ocenění všech účastníků.

Letního kempu se mohou zúčastnit kluci a holky ročníků 2007 – 2017, děti budou posléze rozděleni do příslušných skupin dle věku. Každý skupina bude mít své trenéry a svůj program.

Veškerý program včetně stravování probíhá v areálu SK Čechie Uhříněves, jedinou výjimkou může být nedaleká tělocvična ZŠ U Obory v případě velmi špatného počasí.

Denní program končí vždy kolem 17:00, konkrétní čas závisí na jednotlivých skupinách.

Výhodnější cena za včasnou registraci

V ceně Letního kempu je také uvítací balíček (dres se jménem a míč), 3 jídla denně včetně teplého oběda, ovoce, pitný režim, odměny, fotky a videa í či individuální hodnocení.

Při objednání do 28. února platí výhodnější cena 3 700 Kč za dítě, každý mladší sourozenec má případně cenu 3 200 Kč. Od 1. března je základní cena 4 200 Kč.

Přihlášku a všechny potřebné informace najdete ZDE>>