post

Pojď hrát fotbal za Čechii! Otevíráme šanci pro nové fotbalisty a fotbalistky

Zdravý pohyb je naprosto klíčovou součástí našich životů. Poslední rok s pandemií koronaviru to ještě zdůraznil. Proto právě nyní nabízíme možnost novým zájemcům o fotbal v Uhříněvsi.

Fotbalový klub SK Čechie Uhříněves přijme do svých řad nové fotbalisty a fotbalistky od ročníku narození 2016 až po ročník narození 2007. Každý si u nás přijde na své.

V současnosti máme 11 mládežnických mužstev, od nejmladšího týmu U6 (děti ročníku 2016 a 2015) až po nejstarší dorost. Za poslední dva roky jsme se rozrostli o skoro 100 dětí.

Každý tým má své kvalifikované trenéry, kteří dávají práci s dětmi maximum. Snažíme se, aby bylo každé dítě i každý rodič v Čechii Uhříněves spokojený. To je naším cílem.

Co znamená fotbal v Čechii Uhříněves?

Všesportovní rozvoj – snažíme se u dětí budovat pozitivní vztah ke sportu, nejen fotbalu. Chceme, aby si zdravý pohyb zamilovaly a byly v dobré fyzické kondici.

Zábavné tréninky pod odborným vedením – dětem se neustále věnují kvalifikovaní trenéři. Tréninky jsou připravené tak, aby děti bavily a zároveň sportovně posouvaly.

Parta dobrých kamarádů – fotbalový tým, to je skupina kluků a holek, ale hlavně spoluhráčů. Děti vedeme k tomu, že musí táhnout za jeden provaz. Proto si najdou spoustu kamarádů.

Akce pro děti – nejen fotbal dělá dětem u nás radost. Pravidelně pořádáme zajímavé akce jako například Mikulášskou nadílku, silvestrovský fotbálek či letní fotbálky.

Vyzkoušejte si u nás trénink!

Zaujali jsme vás? To máme radost. Přijďte si k nám vyzkoušet trénink a uvidíte sami.

Pokud máte o zkušební trénink zájem, ozvěte se klubovému trenérovi Čechie Uhříněves Tomáši Podvínovi:

Telefon: 776 663 617
E-mail: tomas.podvin@skuhrineves.cz

Těšíme se na vás!