post

A tým Čechie má za sebou nejtěžší část přípravy. Připsal si i tři výhry

Áčko Čechie Uhříněves má za sebou nepopulární část zimní přípravy, ve které si hráči na hřišti i mimo něj pořádně zamakali. K tomu zvládli také již tři přípravné zápasy.

A tým i B tým Čechie zahájily společně přípravu ve čtvrtek 13. ledna. První týdny patřily tvrdým tréninkům, odpuštěno nebylo hráčům ani neoblíbené ale potřebné běhání. Ať na hřišti, nebo v okolí areálu.

Nechyběla ovšem ani cvičení s míčem a hry. Vrcholem týdne byly sobotní zápasy, které zatím naše mužstvo odehrálo tři a všechny dokázalo vyhrát.

V prvním souboji jsme porazili poměrem 3:1 Vinoř, ve druhém jsme jasně přehráli Pečice výsledkem 6:1 a nakonec jsme si připsali zatím nejtěsnější výhru 3:2 nad Čakovicemi.

Zimní příprava áčka samozřejmě pokračuje, mnohem více se už ale nyní bude pracovat s míčem a na týmové souhře. Přípravná utkání se nadále hrají v sobotu dopoledne na domácí půdě.

Jako první prověří naši připravenost středočeská Hřebeč, poté následují zápasy s Klánovicemi, Královice a Podolím. Generálku odehrajeme v sobotu 12. března proti Libuši.

Kompletní rozpis A týmu Čechie najdete ZDE>>