post

Program Čechie: Áčko hostí Pragu, první mistrák čeká starší žáky

Poprvé můžeme říct, že se do jarních mistrovských bojů zapojí všechny týmy Čechie Uhříněves. Do akce se totiž po dlouhé zimní přestávce vrací starší žáci, kteří hrají v Hrdlořezích. Mnoho zápasů uvidí ovšem fanoušci i na naší domácí půdě včetně pátého jarního utkání áčka.

A tým

Čtyři výhry v řadě. Tuto skvostnou jarní bilanci bude chtít naše áčko prodloužit na domácí půdě v neděli od 16:30 proti týmu TJ Praga. Soupeři máme co vracet, na podzim nás porazil 4:0.

Zápas: Čechie Uhříněves – TJ Praga
Kdy: neděle 7.4., 16:30
Kde: Uhříněves

B tým

Béčko bude, povzbuzeno domácí výhrou, hrát proti Benicím. Oficiálně jde sice o venkovní utkání, to se ovšem odehraje na naší umělce v Uhříněvsi. Zápas začíná v sobotu už v 10:00.

Zápas: TJ Sokol Benice B – Čechie Uhříněves B
Kdy: sobota 6.4., 10:00
Kde: Uhříněves

Mladší dorost

Mladší dorost nezvládl venkovní zápas v Hrdlořezích a na vítěznou vlnu se tak bude chtít vrátit doma proti ČAFC. Na podzim jsme vyhráli 3:1 a věříme, že se nám to podaří i v Uhříněvsi.

Zápas: Čechie Uhříněves – ČAFC
Kdy: sobota 6.4., 17:00
Kde: Uhříněves

Starší žáci

Mistrovská utkání konečně začínají také pro starší žáky! Ti se uvedou na půdě Hrdlořez, kde hrál před týdnem i mladší dorost. Zápas se hraje v neděli od 14:30. Na podzim jsme vyhráli 6:0.

Zápas: Hrdlořezy – Čechie Uhříněves
Kdy: neděle 7.4., 14:30
Kde: Hrdlořezy

Mladší žáci

Mladší žáci přivítají doma stejného soupeře jako mladší dorost, tedy ČAFC. Hraje se ovšem už v pátek a to od 17:00. Na podzim mohli vidět diváci divokou přestřelku s výsledkem 6:6.

Zápas: Čechie Uhříněves – ČAFC
Kdy: pátek 5.4., 17:00
Kde: Uhříněves

Starší přípravka

Starší přípravka odehraje tradičně dva zápasy, oba venku. Nejdříve ve v pátek v podvečer představí na hřišti Pragy a poté v sobotu dopoledne v Dubči.

Zápas: Praga – Čechie Uhříněves
Kdy: pátek 5.4., 18:30
Kde: Praga

Zápas: Dubeč – Čechie Uhříněves
Kdy: sobota 6.4., 9:00
Kde: Dubeč

Mladší přípravka

Mladší přípravka odehraje rovněž dvě utkání. To první již ve čtvrtek proti dívkám ze Slavie. Podruhé se pak představí na půdě Újezdu nad Lesy v pátek.

Zápas: Slavia Praha dívky – Čechie Uhříněves
Kdy: čtvrtek 4.4., 17:45
Kde: Slavia Praha

Zápas: Újezd nad Lesy – Čechie Uhříněves
Kdy: pátek 5.4., 17:00
Kde: Újezd nad Lesy