post

Parádní závěr sezony! Na dokopné v Uhříněvsi se bavili dospělí i děti

Lepší závěr sezony jsme si snad v Čechii Uhříněves ani nemohli přát. A tým se po velkých bojích zachránil, další týmy vybojovaly pěkná umístění a ti nejmenší se fotbalem skvěle bavili.

A ve skvělém duchu se nesla také očekávaná „dokopná“, tedy zakončení sezony v našem uhříněvském areálu. Na akci dorazilo mnoho dětí i dospělých a společně si užili bohatý program.

Děti po velkou část odpoledne soutěžily pod dohledem pomocníků z řad trenérů, tatínků i dorostenců. Vyzkoušely si střelbu na přesnost i rychlost, překonávaly překážkovou dráhu, pilovaly nožičky a ukázaly rovněž své technické dovednosti a rychlost ve slalomu. Soutěživé prostředí děti pohltilo a alespoň malá odměna čekala na každého.

Vrcholem samozřejmě byly zápasy. Menší děti si zahrály proti maminkám, ty starší čekalo utkání proti tatínkům a trenérům. Nutno říct, že některé výkony byly opravdu pastvou pro oči!

V doprovodném programu nemohla chybět soutěž o největší dobrotu a také vyhlášení nejlepších soutěžících. Předseda klubu Tomáš Kaněra a šéftrenér Jan Vetyška zároveň nezapomněli poděkovat za obětavou práci po celou sezonu všem trenérům a pomocníkům.

Výborná nálada tak doprovázela celé odpoledne i podvečer. Všem za účast mockrát děkujeme a těšíme se na novou sezonu v Čechii Uhříněves!

Na velkou fotogalerii z dokopné se můžete podívat zde >>