post

Víkend v Uhříněvsi: Do akce jde Áčko, k vidění také mnoho zápasů mládeže

Už je to tady, blíží se fotbalový víkend se vším všudy. Poprvé po dlouhé koronavirové pauze uvidíme v našem areálu zápas uhříněvského A týmu a představí se také mnoho „nových“ týmů mládeže.

Áčko Čechie Uhříněves začalo opět skupinově trénovat v úterý a hned v sobotu si zahraje zajímavý zápas se soupeřem z I. A třídy. Tím bude Xaverov. Utkání startuje v sobotu v tradičních 10:30.

Rovněž v sobotu a rovněž proti Xaverovu odehrají přípravný zápas starší žáci. Stejně jako u ostatních týmů mládeže již v novém složení, ve kterém by měli nastupovat v příští sezoně. Hraje se od 17:00.

V neděli uvidíme pro změnu mladší dorost, jenž si to na domácí půdě rozdá s týmem Chodova. Utkání začíná v 11:00.

Rozpis všech zápasů najdete ZDE >>

Letní liga mladších žáků nespí

Své pokračování má v plánu také Letní liga mladších žáků, kde se bude hrát 4. kolo základních skupin. Čtyři duely se odehrají v sobotu, dva v neděli.

V sobotu se od 13:30 utkají Viktoria Radim se Sokolem Kolovraty a Union Vršovice s Újezdem nad Lesy. Chvíli po nich, konkrétně od 15:00, nastoupí proti sobě Junior Praha a Dolní Počernice a rovněž týmy SC Xaverov s Čechií Dubeč.

V neděli od 9:00 si proti sobě zahrají Běchovičtí Sršni a SK Hostivař. Ve druhém zápase uvidíme ve stejném čase také domácí Čechii Uhříněves, a to v boji proti Admiře Praha.

Mladší žáci Čechie, kteří budou hrát v příští sezoně dvě soutěže, si navíc ještě zahrají přípravný zápas. Od 11:00 se utkají s Klánovicemi.

Výsledky a rozpis zápasů Letní ligy MŽ najdete ZDE >>

O víkendu startují také turnaje mladších a starších přípravek, které si v zimním období získaly velkou oblibu nejen mezi našimi sousedními kluby.