post

Rozlosování mistrovských soutěží: Termíny již znají muži i starší dorost

Áčko, béčko i starší dorost Čechie Uhříněves již znají přesný rozpis podzimní části sezony. Termíny startu soutěží se liší, všechny týmy nicméně končí shodně o víkendu 6.-7. listopadu.

A tým Čechie Uhříněves odstartuje I. A třídu již v poslední červencový den. Prvním duelem bude souboj se Slovanem Kunratice, který se hraje v sobotu 31. července od 10:30 v Uhříněvsi.

Následují dva těžké souboje s aspiranty na postup – nejdříve proti Spojům a následně s Tempem. Těšit se můžeme také na jedno vložené středeční kolo. Kompletní rozpis áčka je ZDE.

B tým Čechie se pustí do akce dva týdny po startu áčka. V sobotu 14. srpna hostíme od 13:00 béčko Dukly Jižní Město. První venkovní utkání odehrajeme na nedalekém hřišti Štěrbohol.

Následující program kopíruje zápasy áčka – oba týmy hrají vždy buď na domácí půdě po sobě (od 10:30 a od 13:00) nebo na hřištích soupeřů. Kompletní rozpis béčka je ZDE.

Starší dorost nakonec oproti původním předpokladům rozehraje svou soutěž až na konci srpna. První dvě utkání odehrají naši hráči na venkovní půdě – proti Dukle JM a Stodůlkám.

Premiéru na domácím hřišti si starší dorost odbyde v neděli 11. září od 11:00 proti Březiněvsi. Kompletní rozpis staršího dorostu je ZDE.