post

Nabité léto pro mládež v Uhříněvsi. Blíží se kempy, soustředění i přípravy

Ani během letních prázdnin fotbal v areálu Čechie Uhříněves nespí. V pondělí 25. července startuje první ze dvou letních kempů, na které navážou také soustředění a další akce.

Letní kempy

Klub SK Čechie Uhříněves navazuje na již známou tradici a opět pořádá oblíbený letní kemp pro děti. Tentokrát rozdělený do dvou termínů.

Od pondělí 25. července se rozjede letní kemp pro děti ročníků 2011 až 2008 a od 1. srpna na něj naváže kemp pro děti ročníků 2018 až 2012. Obě akce nabídnou tradičně bohatý sportovní program a k tomu také mnoho dalších zábavných a zajímavých činností.

Letní soustředění

Ve druhé polovině srpna pak čeká fotbalisty a fotbalistky Čechie jako obvykle velmi důležitá předsezonní akce, kterou je příměstské soustředění. Nejdříve se koná letní soustředění žáků a hned následující týden proběhne rovněž soustředění přípravek.

Na soustředění si také děti užijí jako vždy mnoho zábavy a zajímavý program, prioritou nicméně bude kvalitní fotbalová příprava před podzimní sezonou. Žáci odehrají v rámci soustředění také přípravné zápasy.

Přípravy mládežnických týmů

Již v pondělí 18. července rozjeli svou letní přípravu týmy staršího a mladšího dorostu. Na ně navážou začátkem srpna starší a mladší žáci.

Rozpis přípravných utkání najdete na jednotlivých stránkách týmů.