post

V Uhříněvsi proběhla dokopná mládeže. Děti i dospělí si užili bohatý program

V sobotu 24. června proběhla dle plánu velká dokopná mládeže SK Čechie Uhříněves. Zúčastnilo se jí velké množství dětí i dospělých a všichni si akci náležitě užívali. Ke všemu přispělo také počasí.

Na dokopné mládeže vládla po celou dobu fantastická atmosféra. Aby ne, k dispozici bylo výborné občerstvení i dobroty od maminek, na programu byla spousta zábavy a k tomu se (na rozdíl od minulého roku) perfektně vydařilo počasí.

Dokopná odstartovala nástupy týmů přípravek a maminek. Následovalo poděkování všem trenérům i dalším lidem okolo klubu, bez kterých by to prostě nešlo. Každý z trenérů obdržel jako dárek novou čepici s logem Čechie Uhříněves, děti zase dostaly diplomy, medaile a speciální bločky s týmovou fotkou.

Pak už se šlo do akce. Každý se mohl zapojit do soutěží, připraveno bylo hned pět stanovišť. Současně probíhaly zápasy dětí proti maminkám. Po nich se do toho obuli mladší žáci, kteří vyzvali tým maminek, tatínků a trenérů.

Chybět nemohla ani oblíbená soutěž o nejlepší dobrotu. Tu nakonec ovládla Anička se svými vdolečky a obdržela jako odměnu poukaz na vstup do AquaPalace sauny.

Vyvrcholením dokopné pak byl zápas dorostenců a žáků proti trenérům a tatínkům. Zkušenější tým dlouho vedl, ale naše mladé naděje nakonec utkání otočily ve svůj prospěch a vyhrály 5:3.

Velké poděkování

Za skvěle zorganizovanou akci patří velké díky především hlavní organizátorce Marušce Cabrnochové. Zapomenout ovšem nemůžeme ani na další důležité pomocníky, bez jejichž úsilí by akce nemohla proběhnout. Děkujeme tímto správcům, trenérům i našim hráčům.

Poděkovat musíme také všem maminkám a tatínkům nejen za účast, ale i jejich snahu, přinesené dobroty či pomoc přímo na místě. Speciální díky patří také těm, kteří věnovali sponzorské dary, díky kterým mohli být odměněni výherci soutěží a každé dítě mohlo dostat zdarma steak a malinovku.

Dokopná mládeže jen potvrdila směr, kterým se Čechie Uhříněves vydala a který nechce opustit. Všichni se totiž dobře bavili a akci si užili.

Fotografie z dokopné mládeže najdete ZDE>>