post

Zimní ligy: Přípravky hrají o umístění, žákům a dorostencům startuje play off

Již spoustu zajímavých zápasů zhlédli diváci v rámci zimních lig hraných v Uhříněvsi. Týmy starších přípravek se již chystají na boje o umístění, mladší žáci a mladší dorostenci pak mají za sebou základní skupiny a chystají se na vyřazovací boje.

Zimní liga starší přípravky pozná svého vítěze již tuto sobotu. Suverénem je zatím tým Viktorie Žižkov, který se ve finále utká s Xaverovem. Zajímavé ale budou jistě i další utkání.

Právě kvalitní zápasy a konfrontace jsou samozřejmě v kategorii starších přípravek to nejdůležitější. Po sobotních zápasech bude následovat vyhlášení a odměnění všech zúčastněných týmů.

Zimní liga mladších žáků má za sebou základní skupiny a v neděli 28. ledna uvidíme duely spodního i horního pavouku. Zajímavostí je, že na sebe narazí dvě mužstva Čechie Uhříněves, když poměří síly týmy U13 a U12. A to samé se odehraje v semifinále v podání SK Hostivař. Ve druhém souboji o finálovou pozici se utkají Český Brod a FK Říčany.

Podobně je na tom zimní liga mladšího dorostu, kde už se také můžeme těšit na play off. Na sobotu 27. 1. jsou naplánovány zápasy spodního pavouku, konkrétně souboje ČAFC s TJ Praga a Slovanu Kunratice se Spartakem Hrdlořezy. Semifinále uvidíme až v neděli 18. února.

Zimní liga starších žáků se jako jediná hraje v jiném formátu. V obou pětičlenných skupinách máme již nicméně jisté vítěze, skupinu A opanoval SK Hostivař, ve skupině B skončí první Dolní Počernice, i když mají ještě zápas k dobru. Zajímavé budou boje o další místa ve skupinách.

Výsledky a rozpis zimních lig najdete ZDE>>