post

Týmy dorostů a žáků se v pondělí vrací k tréninku. Čeká je i mnoho zápasů

V pondělí 13. července startuje příprava pro starší i mladší dorost a také pro oba týmy žáků Čechie Uhříněves. Tréninky pochopitelně oživí i zápasy, kterých je v plánu hned několik.

Dorosty odehrají zápasy už v červenci

Starší dorost se poprvé po čtrnáctidenní přestávce sejde na hřišti v pondělí od 18:30. Ve stejný čas bude na hřišti také tým mladšího dorostu.

Trenérský tým připravil pro obě mužstva nabitou a zajímavou přípravu. První zápas odehrajeme již 19. 7. proti Braníku a ve středu 29. 7. se utkáme v zajímavém zápasem s týmem SK Motorlet.

V srpnu bychom pak měli odehrát hned šest duelů, z nichž některé budou primárně pro starší dorost, některé pro mladší a do některých může dle domluvy klubů zasáhnout mix hráčů.

Postupně si zahrajeme proti týmům TJ Praga, Libuš, Přední Kopanina, SK Střešovice, SC Xaverov a ČAFC Praha.

Zatímco starší dorost zahájí svou soutěž již o víkendu 22.-23. srpna, mladší dorost si zahraje první mistrovský zápas o čtrnáct dnů později, tedy o víkendu 5.-6. září.

Stránku staršího dorostu najdete ZDE, mladší dorost pak naleznete ZDE.

Žáky čekají zápasy i soustředění

Starší žáky čeká první trénink po pauze v pondělí od 16:30. Mladší žáci se prvně sejdou v úterý od 16:00.

V červenci budou oba týmy pouze trénovat, zápasy se zatím hrát nebudou a víkendy tak zůstávají volné. První týden v srpnu je pak v plánu letní kemp, kterého se mnoho z hráčů zúčastní.

Srpnové víkendy už budou každopádně většinou patřit zápasům, některé termíny budou ještě upřesněny. V termínu od 17. 8. do 20. 8. pak starší i mladší žáci absolvují domácí soustředění.

Stránku starších žáků najdete ZDE, mladších žáků pak naleznete ZDE.