post

Souhrn víkendu: Áčko je stoprocentní, dorost vyhrál 5:0, uspěly i přípravky

Jarní mistrovské boje se naplno rozjely pro všechny naše týmy kromě starších žáků, jejichž pouť soutěží začne příští víkend. V tom minulém se našim týmům většinou dařilo, potěšit fanoušky musela především další výhra áčka. Radost ale udělaly i další zápasy a výkony.

A tým

Jízda áčka pokračuje! Naši fotbalisté sice o poločase prohrávali s Unionem Strašnice 1:2, ale nakonec mohli slavit výhru 4:2. Díky tomu jsme na jaře stoprocentní! Více o zápase si přečtěte ZDE.

Čechie Uhříněves – Union Strašnice 4:2
Branky: 2x Kravtsiv z pen., Stonawski, Cabrnoch

B tým

Svou jízdu soutěží zahájilo také béčko. Přestože z nedalekých Kolovrat žádné body nepřivezlo, proti nejlepšímu týmu tabulky předvedlo velmi sympatický výkon a soupeře značně potrápilo. Nakonec z toho byla prohra 1:3. Více o utkání si přečtěte ZDE.

Kolovraty – Čechie Uhříněves 3:1
Branka: Fukala

Mladší dorost

Výborný zápas má za sebou také mladší dorost. Na domácí půdě jsme porazili Kbely 5:0. Vyrovnaný první poločas skončil naším těsným vedením 1:0, ten druhý jsme ale již jasně ovládli. Po úvodní remíze s Juniorem jsme tak vybojovali zasloužené tři body.

Čechie Uhříněves – Kbely 5:0
Branky: 2x Cabrnoch, Janda, Burian, Medřický

Mladší žáci

Mladší žáci na domácím hřišti nestačili na favorita a s Újezdem nad Lesy prohráli 3:11.

Čechie Uhříněves – Újezd nad Lesy 3:11
Branky: 2x Hora, Krátký

Starší přípravka

První tým starší přípravky si zahrál v pátek na hřišti Újezdu Praha 4 a i přes prohru 6:13 si trenéři pochvalovali kvalitní výkon. V tomto utkání jsme bohužel doplatili na neproměňování šancí.

Újezd Praha 4 – Čechie Uhříněves 13:6

Druhý tým se představil v sobotu v Cholupicích a tentokrát z toho byla cenná výhra. Ačkoliv nás soupeř několikrát dotahoval, nakonec jsme strhli vítězství na svou stranu a triumfovali jasně 18:9.

Cholupice – Čechie Uhříněves 8:19

Mladší přípravka

Také mladší přípravka uspěla na hřišti soupeře, když vyhrála 8:4 v Klánovicích. Šlo o první mistrovský zápas, hrálo se už v pátek.

FK Klánovice – Čechie Uhříněves 4:8