post

Souhrn víkendu: Áčko padlo, starší žáci triumfovali 7:1, dorost hrál 2:2

Starší žáci rozjeli jarní mistrovské boje ve velkém stylu a vyhráli v Hrdlořezích jasně 7:1. Naopak A tým poprvé na jaře prohrál. To béčko mohlo slavit zaslouženou výhru 3:0. Podívejte se na souhrn všech odehraných zápasů Čechie.

A tým

První jarní prohra potkala naše áčko. Hosté z Pragy ukázali lepší produktivitu než naši kluci a nakonec vyhráli jasně 4:0. Více o zápase si můžete přečíst ZDE.

Čechie Uhříněves – TJ Praga 0:4

B tým

Béčko vyhrálo podruhé v řadě. Oficiálně venkovní duel, který se ale hrál na našem hřišti, jsme ovládli a vyhráli zaslouženě 3:0. Více si přečtěte ZDE.

TJ Sokol Benice – Čechie Uhříněves 0:3
Branka: Šmejkal, Špalek, Popela

Mladší dorost

Mladší dorost na domácí půdě otočil zápas s ČAFC, ale hosté ještě dokázali vyrovnat a byla z toho remíza 2:2. Výhru nás stálo hlavně neproměňování velkých šancí.

Čechie Uhříněves – ČAFC 2:0
Branky: 2x Hořejší

Starší žáci

První mistrák mají za sebou starší žáci a hned ho proměnili v jasnou záležitost. Ve finále z toho byla jednoznačná výhra 7:1.

Spartak Hrdlořezy – Čechie Uhříněves 1:7

Mladší žáci

Mladší žáci doma nedokázali vzdorovat ČAFC a prohráli 1:4.

Čechie Uhříněves – ČAFC 1:4

Starší přípravka

Starší přípravka zvládla obě utkání vítězně. Po perfektním výkonu jsme vyhráli na hřišti Pragy 11:8. V sobotu se pak hrálo derby v Dubči, po dohodě se hrálo na dvou hřištích. Soutěžní utkání jsme vyhráli 10:4, v neoficiálním zápase nastříleli kluci přes 20 gólů.

TJ Praga – Čechie Uhříněves 8:11

Čechie Dubeč – Čechie Uhříněves 4:10

Mladší přípravka

Mladší přípravka prohrála utkání na Slavii a o den později také na hřišti Újezdu nad Lesy.

Slavia Praha dívky – Čechie Uhříněves 9:4

Újezd nad Lesy – Čechie Uhříněves 42:6