post

Týmy Čechie Uhříněves v poháru: Dvojitý triumf nad Dubčí, teď další zápasy

Hned tři kategorie týmů SK Čechie Uhříněves se opět zapojují do bojů v pražském poháru. Muži a starší dorostenci za sebou již mají triumf nad Čechií Dubeč, starší žáky čeká první duel.

Seniorské áčko Čechie Uhříněves vstoupilo jako přeborový tým rovnou do 2. kola pražského poháru. V něm se střetlo s Čechií Dubeč, která hraje nově I. A třídu.

Náš tým nastoupil v hodně obměněné sestavě, možná i proto bylo nakonec k vidění celkem 10 gólů! A to pět na každé straně. Po remíze 5:5 tak následovaly penalty, které jsme zvládli.

Postoupili jsme tak do 3. kola, ve kterém přivítáme na domácí půdě Třeboradice. Hrát se bude ovšem až v jarní části sezony.

Starší dorost Čechie Uhříněves musel nejdříve překonat 1. kolo poháru. Shodou okolností „vyfasoval“ stejného soupeře jako muži, tedy Čechii Dubeč.

V tomto případě se ale jednalo o jednoznačnou záležitost. Naši hráči soupeře zcela přehráli a sázeli jeden gól na druhým. Konečný výsledek? 13:2!

Dorostenci tudíž postoupili do 2. kola, které odehrají tuto středu (21. září) od 18:30 na domácí půdě proti Unionu Vršovice.

Ve stejný den se ve 2. kole pražského poháru představí také starší žáci Čechie, pro které půjde o první vystoupení v této soutěži. Hraje se od 17:30 na půdě Loko Vltavín.